Over Silk-ka

Patrick Oude Groeniger (directeur) groeit op in de bloemenzaak van zijn vader. Zij delen de passie voor het vak. Na zijn opleiding wint Patrick diverse (inter)nationale prijzen met bloemschikken. Een allergie maakt voor korte tijd een einde aan zijn droom, maar Patrick slaat een nieuwe weg in: zijdebloemen. SILK-KA is een feit.

Inmiddels bestaat SILK-KA ruim 25 jaar. De passie van toen is terug te zien in de producten van nu. Nog steeds staan echtheid en kwaliteit voorop.

Onze teams

Bij SILK-KA werkt een groot aantal mensen, op diverse afdelingen. Van ontwerp en inkoop tot verkoop, logistiek en financiën. Met ieders kennis en inzet maken we SILK-KA tot een prettige zakenpartner en een inspirerende werkomgeving.

Inkopers

Een team van inkopers en ontwerpers reist constant de wereld rond, op zoek naar nieuwe ideeën, materialen, kleuren en producten. Uit alle opgedane indrukken en gesignaleerde trends stellen zij een nieuwe collectie samen, met een uitstekende balans tussen natuurlijke en seizoen zijdebloemen.

Accountmanagers

Ieder seizoen verkoopt SILK-KA weer met succes een grote variatie aan zijdebloemen. Aan verschillende klanten, met even zo veel verschillende wensen en eisen. Als klant heeft u een vaste accountmanager en interne ondersteuner. Een half woord is voor hen genoeg.


Logistiek

SILK-KA heeft een reputatie hoog te houden op het gebied van kwaliteit, service en leveringsbetrouwbaarheid. Daarbij zijn de multifunctionele magazijnmedewerkers onmisbaar. Zij zorgen voor opslag, order picken, verpakken en verzenden, zodat uw order in goede staat en op het juiste moment wordt geleverd.

Ondersteunend

Geen bedrijfsvoering zonder financiële administratie. Zij voeren duizenden transacties uit ten behoeve van in- en verkoop. En ook niet onbelangrijk: ze zorgen voor tijdige betaling van salarissen. Door financiële interne controlling en regelmatige rapportage houden we de financiële positie van ons bedrijf goed in het oog.

Internationaal

SILK-KA heeft een groot en internationaal netwerk opgebouwd. Onze producten zijn verkrijgbaar in meer dan 40 landen bij de betere bloemisten, interieurzaken en tuincentra. Maar ook bij internationaal bekende zaken als Harrods, Printemps en Brown Thomas. Vier keer per jaar staan wij op de gerenommeerde beurzen in Frankfurt en Parijs, waar we groots uitpakken met onze nieuwste collecties.

Lieke Nijenhuis

Administratie / Debiteurenbeheer

Jeroen Hofste

Magazijnchef

Henri Hofsink

Magazijn medewerker

Carlijn Veldhof

Accountmanager Intern

Margot Loohuis

Accountmanager Intern

Rob Bierman

Accountmanager / Decorateur

Peter Stokkers

Magazijn medewerker

Mark Zwiers

Accountmanager

Roy Olde Benneker

Magazijn medewerker

Peter Valk

Stylist / inkoop

Michel van den Heuvel

Key accountmanager / inkoop

Patrick Oude Groeniger

Eigenaar / directeur

John Vehof

Accountmanager

Daphne aan de Stegge

Accountmanager Intern

Anneke Snijders

Operation manager

Afke Nynke de Vries

Accountmanager Intern

Gonny Schoolkate

Accountmanager Intern

Maarten Rook

Magazijn medewerker

Kim Kuipers

Magazijn medewerker

Marieke Bunte

Accountmanager intern

Jelle oude Weernink

Magazijn medewerker

Megan Oude Groeniger

Accountmanager Intern

Lotte Mijzen

Accountmanager

Marie-Louise Meuris

Magazijn medewerker

Ik word graag geïnspireerd door Silk-ka!